Unexpected party 4 gemok!! (Yan..)



mangsa @ burfday boy
(hepi burfday grandpa)


dah 5.05 pagi beb!! wa update blog jap..

hehehe..akhirnya dapat gak aku baling telur kat gemok nih...puateh..hehehe..musti asham kan..melekit..huhuhu..Yan..Yan..dah tua ko tuh...berubah la sket..bagi nampak macho..hehe..dah dekat separuh abad dah umo ko..hehehe..huhu..mesti dia x expect kena tuh..huhu..mastermind?? x lain x bukan..dalang yg termasyur bak kata kurau!! Rumet dia sendiri..huhuhu..hurm..pin selaku mastermind pun kena baling teloq ngan encik majid..atas belakang..bunyi x ingat..kelepek atas pinggang..sakit x pin? hehe..tpi yg bestnyer ada org lari sampai kat ktf tuh..long distance beb!! hehe..takut punye pasal..last2 kena gak peluk!! adush..sadis beb..geli geleman pun ada..sian bobby..wa pun kena gak..siyot kena kepong x ingat punyer...mula2 kena kejar ngan gemok x dapat..gemok dah pancit dia ajak ass plak....datang plak ass dengan sasanyer....huhu..sure la angkat bendera putih kan!! huhuhu..ape pun..sib baik la xder yg injured kan..macam dulu2..tercabut bahu sopi(x-rumet)..risau aku..yerla x pasal2 kang jadi menda lain...2 la koi nasihat dia tadi..ahakss..yg paling sempoi tom la..selama ni tukang pegang tepung jer kan..huhuhu..last2 nah!! amek hang...berlemuih bak kata org utara kan!! majid pun bleh tahan larian dia..tp x bleh lepas..dewa pun konpem kena..tu cam sket jer kena..jamil apetah lagi..bapak laju lari..xdan aku kejar..dua kali dia try baling tepong kat aaku..sib baik x banyak..hehehe.wah..walaupun bancuhan dia x shandow sgt kan..kepekatan nescafe tuh..dengan serbuk santan lagi..cam ape ntah bahu dia..hehehe..kali nih abg nabil@taha x der plak merayu2..kalau x!! cair beb...closing ceremony dapat kat kurau..punyer la payah nak tangkap dia...mcam lipas kudung..sib baik x koyak baju dia tadi..(sori rau..aku lempar sebijik telur atas belakang hang!!) tp..mat e x kena tadi..aduhai..bersih jer baju dia kan!!
nih aku ada upload sket pic..hehehhe..kawan2 jgn marah ar..kalau marah aku delete balik pic nih..gemok suh upload erk...daa.. nanti citer lagi yer..




gambar x baper clear la...tanyer tuan punyer camera erk merangkap burfday boy..

0 Komen yer...:

Post a Comment

KoMen Yer Kat Sini!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Layanzzzz

Please Pause if Don't Like..Thanx...

Statistic???

Its Me..

Teman Baik..

Anak Pahang

Online X?

Jom Borak Jom...


ShoutMix chat widget

1 Malaysia

Renungan Bersama....

Entri yg Lama2~