Merapu jer..





Tora datang lagi...kah3..xderla..saje je nk merepek ari ni..kan ari ni ari minggu..sempat la nk merepek kat blog yg x seberapa n xde org baca ni kan...nk citer ape erk? hehe...

mlm tadi balik pada Endah Parade...lepak kat umah jap..pas2 kan..membe call..jom lepak mlm ni...hehe..aku dgn ngntuk n mamai macam berminat(coz mlm minggu kan)...hehe..kitorg pgi karaoke kat Ampang park jer...heh~~..ramai giler org..tp xper..bilik banyak kot..leh dpt cepat...hik2..sume lagu rock2 n tinggi2..nk muntah beb...huh..pas2 gi minum n sampai umah 4.30 pagi..tingtong giler kepala..nasib baik skali skala..sbulan skali pon payah camni.....adeh~

bangun pagi dah xleh tido..housmet ajak pg breakfast..xmaw...last2 kitorg masak je untuk lunch~~ kui3x...my housmet pandai masak kot..so..masak sayur goreng, sardin and telur dadar..ok la kan..org bujang..hik2...giler full my stomach masa ni....sampai kol 3 tu tido balik..weyh...pergh...


sardin..tp atas dapur lg...


telur dadar n kobis goreng..

pas2 petang ni plak pegi giant..shopping brg2 dapur..(brg mknn yg lebey)..hahah...dah penat shopping kitorg kena ceramah ngan etiqa takaful..nk ajak jadi ejen plak..hahahaha...lawak tol..muka kitorg ni berbakat ke?????

pas2 dah lapa..housmet nk mkn ayam penyet..( pada asalnye nk mkn KFC@McD --bosan mknn camni..jemu)..hik3...pas2 temankan dia mkn ayam penyet...borak2 pnye hal..dah lewat..berkejar plak ke pasar borong slangor yg cam best tuh..puhhh....bnyk kedai ttp..ponek den..tp xper..hajat di hati dpt gak beli brg2 kat si2...hehehe...

ari ni mood agak happy la..xtaw nape..tp rasanye sentiasa happy kot...watpe nk sedey2 kan...rilex2 sudah..moga2 diberkat selalu..kan? kan?

p/s ; mood = mencari pasangan idup..

Kuatagh Plak....(MRSM KUANTAN)




Candid ngah santap..Cessss.~~

Hehehe..saje je nak post ni..dalam pada abis blajo slama 9 tahun dari Mrsm Kuantan dulu..tadi la kali pertama aku join alumni pnye aktiviti..diorg nk wat fund raising..nk wat hostel untuk skolah kat tawau..ni blog nyer Rayyaj...sume onfo kat sini erk..sume kawan2 n alumni leh involve this charity..cayalah.....heheh...yerla..sebelum ni x berkesempatan kan..hehe..tq kawan2 yg sudi ajak..ekekek...dpt jmpa super duper senior yg dah berjaya, yg kaya, yg bergaya, yg macam2 ada..hehehe..aku jer bru nk menapak nih..hehehe...

tadi pon batch kitorg ada aku, paktam and wong jer..wong pon datang lmbt..actually lama dah ak x jmpa diorg kat mana2 pas abis skola ari tuh..hehe..xperla..dah jumpe pon kan...hehe..xde gmbr sgt ler..paktam n wong je amek gmbr tadi..so dia tag ak kat FB..ak post kat sini..boleyh???

hehe..ape2 jerla..kan sebenarnya..ak tgh online kat McD ni..sambil online tgk EPL..Manchester United (my peberet team la) Vs Manchester City....hehe..wak2 ni dah 1-0..encik nani score tadi..yeayyy..hopefully menang la mlm ni...ok ar..nk layan bola lu erk... ada masa aku citer lg..BYE..adios...


Frm Left...Tewong, Paktam and ofcoz Me...

Rajinnyer....



Hehe...jam dah kol 1.47 a.m. ni..tp tangan ak ni gatal2 jer nk type menda merapu dalam blog ni...yerla kan..dah name pon blog..sukati jerla nk type ape..nak baca, bacalah..nk komen, komen2 la..xde sape yg kisah kan...hehe..sesambil dengar lagu SLAM (tetiba winamp shuffle lagu ni plak kan )..layan gak la..mlm2 ni...sambil tuh dengar air tangki org sebelah ni macam melimpah jer..hik3..rsnye pam dia rosak..tank overflow ar..

Sebenarnye aku ni selesema lagi ni..baru je mkn ubat weyh..erggggghhh...pahit giler tuh...sambil2 dok kemam vitamin doktor bagi..dah la selesema..sakit tekak plak tuh kan...mmg terbaek la...td pg maen pingpong kat opis member aku..boleh ar kuar peluh sket...pas maghrib pegi makan murtabak mangkasar kat Sri Rampai..hurmmm( best murtabak kat Pekan lagi kot...) ehhehee...pas makan tuh..sambung men pingpong balik..haha...

ape erk nk merapu mlm ni? bukan ape..housemate aku cam xde je ni..sepi jer..maybe balik umah parent dia kot..huhu..biarlah dia...yg pnting kite happy..happy..(chewah..)..dalam kepala ni mcm2 pikir la...hurm...pasal future yg banyak..ergghhhh...camne nk mula ni...pikir jap~~

.................................................
...............................................
..................................................
..................................................
...................................................


sedar x sedar kan..aku dah 26 tahun dah.....hehe..ops...tahun jer..umo sebenar blom lg ok..November Baby aku ni...hehe..jap2..muda lagi ke erk? ntah ar..dah x muda kot..kawan2 dah ada anak pinak dah..dah kawin + tunang dah...aku? hahaha...rileks sudah...ada jodoh..ada rezeki..kawin ler kan..xkan nk bujang sampai tua...hik3x...OPSSS??~~ Close Topic..

NEXT....!!!

Tahun 2011 ni kena wat sesuatu yg memuaskan ati ni...ape erk? ape? ha? tu jer? xleh2x..kena setelkan gak...jgn tunggu lama2 yer...nnti susah taw...ok2..

Jap2..korang pernah rasa serba salah x? sure ar pernah kan..ak slalu cam2..slalu serba salah...last2 mengalah gak untuk puaskan ati semua org...tp aku? terus macam ni..memendam rasa..sampai bile?? hmmm...Terkenang....K la...nak zzzzzzzzzzzzzzzzz sudah...time to sleep ler..ape lagi kan...rest..hope esok dah leh recover tekak n hidung ni..x daye weyhhhhhhh~


~ASSALAMUALAIKUM~


Pause....

Sejenak.....



Hurm..2-3 ari ni asyik sakit tekak jer weyh..ntah la kenapa? nk kata cuaca xkot..hurm..maybe menghapus dosa2 kecil yg aku wat kot..hehe..yerla kan..mmg ada jer dosa kita wat ari2..tuh dosa kecil tuh..dosa besar xtaw camne kan...nauzubillah...harap2 xderla..perubahan~!

hehe..tp tajuk entry ni sejenak kan..hurm..xde pe pon sebenarnye..saje je nk merepek meraban dalam ni..rasa tenang sket..macam2 dugaan skunk kan..itu la..ini la..tp smua tuh mengajar kiter ape tu kehidupan..kalaw x baik xyah kan..

Tp kan..kadang2 teringat masa muda2 dulu..maklumla kan.. i ni dah tua dah..(wajib kawen kot) haha..yerla..zaman2 dibesarkan oleh family dulu..mak ai..i2 kalaw citer 1 hari 1 mlm pon x abes taw..mcm2 la menda2 berlaku..~~

yes2~~ i mmg rindu kawan2 i..kawan2 i kat Aring dulu..dak2 skolah SK Aring..pas2 dak2 SM Seri Jengka.. pas2 dak2 MRSM Kuantan..dak2 POLISAS kuantan...ngan dak2 coursemate aku kat UTM SKUDAI...perghh...bestnye zaman blaja2 dulu ni...arghhh..xkan nk kena blaja lagi? tp ntok ilmu pngtahuan x salah kan...upgrade2x....

ish2..i type panjang2 ni pon bukan ada org bace pon kan...nk pause sini dulu la..nnti plak sambung citer pasal diri sendiri ni..dari i lahir sampai skunk..maw??



Angkubah by Taxi

Detik dan waktu..
Meninggalkan kita..
Agitasi jiwa masih melanda...
Beri daku..
Sedikit waktu....

Sebelum ku terima cintamu..
Pastikan ku cerminkan jiwaku..
Untuk aku...
Cinta kamu...

Menanti angkubah selimut diriku..
Itulah harapan paling kau puja..
Hati kamu..
Bima sakti..

Dalam cinta hapuskanlah..
Sisa cinta dalam jiwa..
Agar bisa ku bercinta..

Dalam cinta dengarkanlah..
Sisa cinta dalam jiwa..
Agar bisa ku mencintainya...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Layanzzzz

Please Pause if Don't Like..Thanx...

Statistic???

Its Me..

Teman Baik..

Anak Pahang

Online X?

Jom Borak Jom...


ShoutMix chat widget

1 Malaysia

Renungan Bersama....

Entri yg Lama2~