Kuatagh Plak....(MRSM KUANTAN)




Candid ngah santap..Cessss.~~

Hehehe..saje je nak post ni..dalam pada abis blajo slama 9 tahun dari Mrsm Kuantan dulu..tadi la kali pertama aku join alumni pnye aktiviti..diorg nk wat fund raising..nk wat hostel untuk skolah kat tawau..ni blog nyer Rayyaj...sume onfo kat sini erk..sume kawan2 n alumni leh involve this charity..cayalah.....heheh...yerla..sebelum ni x berkesempatan kan..hehe..tq kawan2 yg sudi ajak..ekekek...dpt jmpa super duper senior yg dah berjaya, yg kaya, yg bergaya, yg macam2 ada..hehehe..aku jer bru nk menapak nih..hehehe...

tadi pon batch kitorg ada aku, paktam and wong jer..wong pon datang lmbt..actually lama dah ak x jmpa diorg kat mana2 pas abis skola ari tuh..hehe..xperla..dah jumpe pon kan...hehe..xde gmbr sgt ler..paktam n wong je amek gmbr tadi..so dia tag ak kat FB..ak post kat sini..boleyh???

hehe..ape2 jerla..kan sebenarnya..ak tgh online kat McD ni..sambil online tgk EPL..Manchester United (my peberet team la) Vs Manchester City....hehe..wak2 ni dah 1-0..encik nani score tadi..yeayyy..hopefully menang la mlm ni...ok ar..nk layan bola lu erk... ada masa aku citer lg..BYE..adios...


Frm Left...Tewong, Paktam and ofcoz Me...

0 Komen yer...:

Post a Comment

KoMen Yer Kat Sini!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Layanzzzz

Please Pause if Don't Like..Thanx...

Statistic???

Its Me..

Teman Baik..

Anak Pahang

Online X?

Jom Borak Jom...


ShoutMix chat widget

1 Malaysia

Renungan Bersama....

Entri yg Lama2~